VH-Logo-zw-grtltr
Nr: 1 / juli 2020
Aan reader reader uit .

Hoera hier is de eerste nieuwsbrief


Beste Abonnee,

Ja het is nu eindelijk een feit ik heb de stap gezet en iedereen mag het weten na een jaar dubben heb ik de stap gemaakt om voor me zelf te beginnen met wat ik het liefst doe en dat is haarverzorging.

Na een jaar even een uitstap je te hebben gemaakt ben ik weer helemaal terug in het vak. Ik ga langzaam beginnen met het opbouwen van Haarmode by Valerie en in de komende tijd zal ik u hierin meenemen doormiddel van deze nieuwsbrief.

Nee, ik ga u niet overspoelen met mails en nieuwsbrieven het is de bedoeling dit eens per 2 maanden te doen of als er iets speciaals is met een kort bericht.

Ik hoop op een prettige samen werking en als er iets is laat mij het weten dan gaan we samen op zoek naar een gewenst resultaat

Groet Valerie.

mijn eerste haartjes zijn er af...

Het was eindelijk dan zover de eerste haartjes mochten er af en daarvoor moest Valerie komen.

In de kinderstoel met kapmantel om eerst de kam er door zodat hij even kon wennen en dan de schaar, dat vond hij wel heel spannend maar hij is een grote jongen geweest en keurig stil gezeten.

Joepie wat ben ik nou mooi, tot de volgende keer Valerie.

WhatsApp Image 2020-05-18 at 15.45.16
kis

Producten


Ik ben trots om met KIS Haarproducten te kunnen en mogen werken.

De beste producten vind je altijd nog bij de kapper.
Je mag nu dan wel geen afspraak willen maken voor een knipbeurt maar ben je altijd welkom voor een gericht advies voor de verzorgende producten (shampoo en conditioner) die bij jouw haar passen.

Het mag misschien iets meer kosten dan de producten die je in de schappen van de supermarkt vindt (en die ogenschijnlijk snel resultaat geven), maar met KIS werk je wel gerichter aan de kwaliteit van je haar,
vraag naar de mogelijk heden.
facebook website email instagram