kerst valerie
Nr: 2 / november 2020
Beste bezoeker van mijn website en nieuwsbrief

de laatste Nieuwsbrief van het jaar...


Beste Abonnee,

Zo we zitten al weer in november en het eind van het jaar is al weer in zicht.

Om teleurstellingen te voorkomen wil ik snel beginnen met het vastleggen van afspraken voor de kerstdagen.

U zal begrijpen dat ik niet iedereen op de laatste dag kan knippen en mooi maken daarom de oproep om tijdig te reserveren voor de december maand.

Op de website zal ik regelmatig modellen zetten die ik behandeld heb, maar u kunt natuurlijk op mijn facebookpagina foto's posten en uw ervaringen achter laten.

Groet Valerie.
Tips-en-weetjes-voor-iedereen-
vet-haar-handen-300x163

Heb jij soms last van vet haar...

Met deze tips is dat verleden tijd en ga jij met mooie glanzende lokken door het leven!

Reden
Om vet haar te behandelen moet je ook weten waardoor het ontstaat. Vet haar ontstaat door een te hoge talgproductie.
De hoeveelheid talgvet die op je hoofdhuid terechtkomt, is afhankelijk van hormonale veranderingen. Zo hebben pubers vaker last van vettig haar, omdat ze veel hormonen aanmaken.
Maar als je vaak je haar föhnt, is de kans op vet haar dus groter. Andere factoren die een rol spelen zijn bijvoorbeeld de zon, de sauna, zweten en te krachtig masseren van de hoofdhuid.

Wat te doen tegen vet haar?

Tip 1
Als eerste tip uiteraard, de uitvinding van de eeuw: droogshampoo! Nu makkelijker en snel met de nieuwe KIS Pro-Dry Shampoo. Spuit het op de plekken waar je haar vet is en borstel het goed uit.
Tip 2
Probeer je haarwasroutine langzaam af te bouwen naar twee keer per week. Twee tot drie keer in de week je haren wassen is voldoende om je haar schoon te houden.
Tip 3
Een moeilijke, maar wel waar: blijf overdag van je haar af! Door er steeds met je handen aan te zitten wordt het sneller vet.
Tip 4
Gebruik een shampoo die geschikt is voor jouw haartype, in dit geval Kis Kera Clean Volume Shampoo. Hier zitten speciale producten in die er voor zorgen dat je haar langer fris blijft.
Tip 5
Gebruik niet te veel producten in je haar. Haarspray, glansserum, heat protector spray, etc. Deze producten zorgen er allemaal voor dat je haar sneller vet wordt.
Tip 6
Gebruik de crèmespoeling in de lengte en punten van uw haar en zo minmogelijk op de hoofdhuid. Crèmespoeling maakt het haar zacht en glad, maar de stoffen die daarvoor zorgen maken het haar bij je hoofdhuid sneller vettig.
Tip 7
Spoel je haar na het wassen goed uit of gebruik KIS leave-in conditioner (op de lengte en punten) deze hoeft niet uitgespoeld te worden.
Tip 8
Eentje waar je niet snel aan denkt: Verschoon regelmatig je kussensloop.


2020-08-02_09-57-50

Eindejaaractie.


speciaal voor de laatste maanden een aanbieding voor mij
klanten van Haarmode by Valerie.

twee behandelingen bij één persoon,
één behandeling en één KIS product naar keuze of
2 KIS producten naar keuze

met € 2.50 korting.


graag bij de reservering opgeven of u gebruik wil maken van de actie zodat ik kan zorgen dat ik het juiste product kan mee nemen.

actiecode: KIS-VALERIE-SMILLE

Nieuw....Nieuw....

cadeaubon

Cadeau Card

Ja het is zover nu ook de mogelijkheid om een behandeling of een product cadeau te geven met een Cadeau Card van Haarmode by Valerie.

Bepaal zelf het bedrag.

facebook website email instagram